Mic apartament alb

Design interior uimitor al unei case
februarie 27, 2021

Mic apartament alb

Acest mic apartament alb se mândrește cu confortul și stilul într-un pachet mic, dar cuprinzător. Are tot ce ți-ai putea dori, înfășurat într-un spațiu de locuit primitor. Pardoselile din lemn se întind în toate camerele, cu excepția băii, generând atmosfera unui mediu natural confortabil, dar elegant. Decorul predominant alb adaugă un aer de clasă și îmbunătățește iluminarea naturală facilitată de designul clădirii. 

Zona de zi cu tematică albă este bine iluminată cu lumină naturală, lăsată să intre de ferestrele cu trei panouri. Standul unic de carte care împodobește peretele de lângă fereastră este accentuat de o lampă mobilă. Două lămpi frumoase cu tematică terestră, una atârnată chiar deasupra canapelei și cealaltă în picioare deasupra sertarului alb multiplu, au scopul dublu de a spori aspectul natural, oferind în același timp opțiuni de iluminare. 

 

Amplasat între living și bucătărie este o zonă mică, dar confortabilă, care se adaugă sentimentului intim creat de acest apartament alb atrăgător. Deasupra mesei albe este un candelabru jos, care funcționează nu numai ca o sursă de lumină, ci și ca un memento că această unitate minunată este un paradis de stil. Bucătăria cu tematică albă este primitoare și emană o aură de curățenie. Stropii de verde întruchipați în plantele decorative ajută la legarea elementelor naturale ale decorului general al acestui apartament alb atractiv. 

 

Seninătatea, relaxarea și splendoarea sunt printre emoțiile care pot fi așteptate de la zona de dormitor a acestei minunate case. Este situat într-un colț al zonei de zi, dar oferă totuși confort. Țesătura folosită pentru lenjerie de pat se integrează bine cu tendința de culoare a întregului apartament. Pardoseala cu dale albe și negre din baie este practică pentru o astfel de cameră, dar clasa nu este sacrificată în acest proces. Cada albă în stil victorian cuprinsă de pereții și corpurile albe, ajută la stabilirea stilului clasic al acestei băi. Acest mic apartament alb este un refugiu de vis ideal pentru aproape orice cuplu tânăr sau persoană singură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *