Stiinta handbal

echipa de top din lumea imobiliarelor romanesti

Ne place sa exploram noi locuri si oferte

Alaturi de noi iti poti achizitiona casa visurilor tale, in Romania, in Bucuresti, oriunde iti doresti. Tot ce trebuie sa faci este sa  apelezi la echipa Stiinta Handbal si lumea imobiliarelor, implicit achizitionarea unei case de lux, nu va mai parea ceva de neimaginat. 

Stiinta handbal

servicii personalizate doar pentru tine

Prin noi cei face cea mai buna alegere. Va vom oferi informatiile necesare prin care dumneavoastra puteti avea casa dorita in cel mai scurt timp 

Aceasta este pasiunea noastra

In Romania, piata imobiliarelor este in continua dezvoltare. Noi suntem aici pentru a va ghida pentru a alege locuinta potrivita.

Exploreaza Bucurestiul

Bazeaza-te pe noi daca vrei sa alegi o locatie buna, la un pret avantajos, in Bucuresti. Contacteaza-ne si afla ceea ce iti putem oferi intr-un timp  scurt. Cumpara un apartament de lux, la cativa pasi de job-ul tau. 

Privelisti minunate din casa ta, alaturi de noi

ce putem face pentru tine

Suntem aici sa te ajutam in a-ti indeplini visul de a avea o casa de lux, intr-o zona centrala, achizitionata cu un pret bun. 

Agenti cu experienta

Avem angajati agenti experimentati, cu o vechime de 5-10 ani.

negociatori de top

Cand vine vorba de negociere, alege-ne pe noi, nu te vom dezamagi!

testimoniale minunate

Iti oferim prezentari de top, cu agenti de top. Garantam o experienta de neuitat ce te va ajuta sa alegi ceea ce este potrivit pentru tine.

o echipa dedicata

Echipa noastra se dedica fiecarui client si il indruma spre gasirea solutiei de top.

profesionisti

Avem profesionisti gata sa fie alaturi de tine in calatoria spre cumpararea unei locuinte de lux.

totul doar in bucuresti

Ne gasesti in Bucuresti cu oferte speciale, doar pentru tine.

Agenti de top

intalneste echipa

Ionut Dutulescu este un agent imobiliar cu o experienta de peste 10 ani in domeniu. Acesta garanteaza ca te poate ajuta in achizitionarea unei locuinte care sa-ti indeplineasca toate cerintele estetice, dar si familiale. 

Serban Bibescu are la activ 15 ani ca agent imobiliar si este cel ce intregeste agentia noastra. Nu te va dezamagi daca te decizi sa lucrezi cu noi. 

Ioana si Sorina Regene sunt doua surori care lucreaza cu noi de aproape 10 ani si iti garantam ca simtul lor estetic, dar si al ofertelor te vor ajuta sa iti cumperi o casa asa cum iti doresti.