Design interior uimitor al unei case

Iulia Dumanska și Sonia Seraficeanu, primele reacții după înfrângere: “Suntem unite, dar poate ar trebui mai mult”
februarie 18, 2021
Apartament tip penthouse contemporan
februarie 27, 2021

Design interior uimitor al unei case

Această casă de 190 m² nu este chiar casa pe care ne-am aștepta de obicei să o vedem. Stil simplu, dar cu unele caracteristici uimitoare de design interior care fac cu adevărat această casă să fie un cămin. Tavanele înalte de 5 metri oferă o senzație de lumină și spațiu, în timp ce decorul în principal neutru oferă baza perfectă pentru o varietate de corpuri de iluminat de interior, care transformă ceea ce ar fi un spațiu gol într-un loc confortabil de locuit. 

Din exterior, casa emană stil, cu o piscină plăcută și răcoritoare și o zonă de terasă în grădină. Mergând prin uși vitrate mari în spațiul de locuit, sunteți întâmpinat de o zonă mobilată cu gust, care este principala piesă de spectacol a acestei case. Minunatul mezanin de mai sus oferă una dintre cele mai uimitoare declarații de design interior pe care le-am văzut și găzduiește, de asemenea, o bibliotecă bine echipată. Scaunele confortabile, podelele de culoare neutră și perdelele crem pe toată lungimea asigură textilele din această cameră în plan deschis. 

 

Aici veți găsi, de asemenea, o bucătărie modernă uimitoare, dotată cu bar pentru micul dejun, electrocasnice moderne, accente de oțel inoxidabil și accente din lemn. În această casă, regulile uimitoare ale elementelor de design interior sunt îndeplinite – inclusiv iluminatul, decorațiunile de perete și chiar aragazul cu lemn din camera principală. 

 

Trecând la băi se evidențiază modul în care designul interior uimitor este o caracteristică a întregii case. Aici avem accesorii ultramoderne, dar clasice, pereți și pardoseală cu gresie completă, plus iluminat de accent care oferă acestor camere un aspect curat și elegant. Dormitoarele fac o declarație îndrăzneață care păstrează cursivitatea designului interior uimitor, cu o senzație de spațiu și confort, undeva unde să vă relaxați și să dormiți bine. 

 

Casa are, de asemenea, o cameră de divertisment minunată, unde culorile îndrăznețe fac o zonă confortabilă pentru a avea seri de film în familie. Această casă este un amestec fabulos de materiale de înaltă calitate și design interior uimitor – o adevărată casă de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *