Decor scandinav eclectic din Suedia

Design interior uimitor al unei case
februarie 27, 2021

Decor scandinav eclectic din Suedia

Priviți acest mic apartament fermecător! Această casă este perfect confortabilă și, cu decorul său scandinav eclectic, există mult caracter și căldură pentru a umple întregul apartament. Ne place că par să existe câteva teme în decorul de aici; există o senzație foarte rustică pentru o porțiune de mobilier, cum ar fi blatul de luat masa, în timp ce bucătăria în sine are aspectul unui bistro modern. Să nu uităm de culorile perfecte, care contrastează atât de bine cu pereții albi și pardoseala vopsită.

Această căsuță mică are și un balcon încântător atașat la ea. Proprietarul de aici a adăugat o notă perfectă a decorului scandinav eclectic pe care îl vedeți în interior, creând o zonă de relaxare primitoare. Înapoi înăuntru, iubim nuanțele de roșu și albastru bogate din covor, mobilier și decor. Aceste picturi cu cimpanzei sunt prea distractive și adaugă o sofisticare jucăușă casei. Acestea fac acest decor scandinav eclectic atât de fermecător. 

 

Dormitorul și baia sunt mult mai simple în decorul lor. Cenușiul din dormitor este o compensare plăcută pentru ocuparea zonei de zi, în timp ce baia este în esență complet albă. În ansamblu, aceasta este o casă foarte bine echilibrată în ceea ce privește utilizarea culorii și a materialelor bogate din punct de vedere vizual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *