Cel mai bun apartament mic

Design interior uimitor al unei case
februarie 27, 2021

Cel mai bun apartament mic

Această casă este poate cel mai bun apartament mic pe care l-am văzut până acum! În primul rând, plafoanele înclinate sunt întotdeauna un plus, creează o astfel de dimensiune, mai ales cu grinzi de lemn așezate de-a lungul său. Această casă este cu adevărat foarte simplă în felul său de a fi, dar decorul crește cu adevărat volumul aspectului general. 

Pereții albi și podelele din lemn de esență tare sunt imediat o pereche excelentă împreună. Creează un aspect foarte curat, în timp ce creează o casă foarte versatilă, atunci când începeți să decorați. Ne place ceea ce s-a făcut aici în implementarea culorii bleumarin cu unele accente. În afară de covor și câteva perne, nu vedem albul decât în ​​restul casei. 

Desigur, canapeaua gri este un fundal frumos pentru micile adăugări de culoare. Acestea fiind spuse, faianța din bucătărie este un plus, perfectă pentru designul complet. Aspectul negru de granit contrastează perfect cu lemnul alb și deschis. Nu trebuie depuse prea multe eforturi pentru a obține acest aspect în propria casă, vă sugerăm să încercați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *