Știință Handbal

Casă cu interior monocrom simplu

Această casă este un exemplu perfect de ceea ce puteți face cu o temă monocromatică pentru decorul dumneavoastră. Albul care cuprinde întreaga casă acționează ca un fundal excelent pentru o multitudine de modele alb-negru care sunt văzute peste tot. Modelele alb-negru care se manifestă în dungi și modele geometrice în decorul cu accent, reprezintă un mod foarte șic și ușor de a crea aspectul monocrom. Acest lucru și câteva piese de mobilier alb-negru fac ca întregul concept să fie foarte bine rotunjit și să te uiți în jurul casei. 

Ne plac foarte puține pete de culoare palidă văzute în mobilierul sufrageriei și în camera copiilor. Aparent albastru pal și roz arată excelent cu modele albe și simple. Apropo, nu este adorabilă această cameră de copii? Am fost aproape surprinși să constatăm că acest lucru a existat alături de un astfel de design interior structurat (desigur, acest lucru nu înseamnă că cei cu creșe nu pot avea un aspect structurat în casele lor!). 

Zona de patio este cea mai distractivă în decorul său. Cu modele alb-negru contrastante însoțite de blană și verdeață, aceasta este o zonă în aer liber primitoare, elegantă și confortabilă, pentru a vă așeza și a vă bucura din plin.

 

Exit mobile version