Carmen Amariei avertisment dur după parcusul slab al naționalei de handbal: “Viitorul nu e plăcut”

Bella Gullden se întoarce în handbalul românesc! S-a înțeles cu Rapid. Exclusiv
februarie 18, 2021
Design interior uimitor al unei case
februarie 27, 2021

Carmen Amariei avertisment dur după parcusul slab al naționalei de handbal: “Viitorul nu e plăcut”

Fosta mare handbalistă a României, Carmen Amariei, trage un semnal de alarmă după parcursul slab al naționalei României din cadrul Campionatului European de Handbal, aceasta menționând că viitorul nu este unul foarte promițător.

După ce au pierdut și ultima partidă, cu Olanda, tricolorele au încheiat pe ultimul loc în grupele principale, cu 0 puncte, și au reușit contraperformanța de a obține cea mai slabă clasare din istoria partcipării la Europene.

Româncele au încheiat pe locul 12, pierzând ultima întânlire cu Olanda, scorul final fiind de 24 la 35.

Carmen Amariei avertsiment dur după parcusul slab al naționalei de handbal: “Viitorul nu e plăcut”

“Este un moment dificil să vedem echipa noastră pe locul 12, un rezultat care nu ne bucură, pe toţi cei care iubim acest sport. Am putut vedea individual nişte jucătoare care ar putea să pună umărul la reconstrucţia echipei, dar cred că este nevoie de o strategie foarte bine pusă la punct.

Trebuie să revenim cu picioarele pe pământ şi să acceptăm că în momentul de faţă România nu ştiu dacă poate mai mult faţă de ce a arătat la acest Campionat European.

Jucăm foarte individual, nu există energie. Eu cred că există în momentul de faţă o neputinţă din punct de vedere fizic faţă de adversarii cu care am jucat la acest Campionat European. Ne-au dominat din toate punctele de vedere. Să ne bucurăm că am reuşit acea victorie, însă viitorul nu este unul plăcut”, a declarat Carmen Amariei la Telekom Sport.

O victorie și 5 înfrângeri pentru România la Euro 2020

România  a obținut o singură victorie la Europeanul din Danemarca exceptând meciul cu Polonia, tricolorele n-au bătut pe nimeni la Kolding şi au pierdut toate meciurile. Eşecul de luni seară, cu Ungaria (24-26) a spulberat orice şansă la locul 3, care ar fi condus naționala României la barajul pentru o clasare în Top 5 la acest European.

La meciul de azi, Neagu şi compania s-au prezentat la meciul cu Olanda, campioana mondială en-titre, complet fără motivație. La pauză, scorul a fost 16-12 pentru Olanda, iar la final tabela a arătat 35-24 Olanda.

Astfel, cu o victorie şi cinci înfrângeri la Euro 2020, România se va clasa pe locul 12 din 16, ceea ce e cel mai slab rezultat tricolorele noastre la un Campionat European. Precedenta contraperformanţă data din 1998, atunci când handbalistele au încheiat pe 11.

Scris de: Eduard Dimiean
Carmen Amariei avertisment dur după parcusul slab al naționalei de handbal: “Viitorul nu e plăcut”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *