Informatii utile despre imobiliare

blogul nostru

"Pe blogul nostru veti descoperi lumea imobiliarelor."

Lorena Fratila

ce trebuie sa stii cand vrei sa achizitionezi o casa

Aceste articole pun la dispozitie informatii despre piata imobiliara din Romania si ce trebuie sa luati in considerare cand vreti sa cumparati o casa/ un apartament. 

Misiunea noastra este sa-i facem pe cumparatori sa aleaga ce este mai bun pentru ei, apeland la oameni profesionisti in lumea imobiliarelor din Bucuresti si din toata tara. 

Apartament inedit cu o notă rusească

Designerii își lasă mereu „semnătura” artistică atunci când realizează un apartament, acesta fiind și cazul de față, unde introducerea elementelor de accent subtile, reușesc să

Read More »

O casa la munte

Reședința a fost construită într-o poieniță și este înconjurată de copaci flancați de râu pe o parte și cu vedere la lanțul muntos în depărtare.

Read More »

Casa de vacanță a familiei

Gravată într-o paletă modernă, această casă plutește într-un calm relaxat care își articulează experiența într-o serie de mișcări de design constante. Această casă de vacanță

Read More »

Parerea clientilor nostri conteaza

A fost o placere sa lucrez cu aceast agentie imobiliara. Am cunoscut oameni profesionisti si asumati in acest domeniu, care au reusit sa ma ajute sa mi indeplinesc visul de a-mi cumpara un apartament de lux. 

Familia Alexandrescu