Știință Handbal

Apartament duplex simplu

Acest apartament duplex ne pare un apartament în care un artist de orice fel ar visa să locuiască. Mărimea sa este perfectă pentru un cuplu sau o singură persoană, iar tușele ușpr eclectice din decor sunt pline de prospețime, însă chiar elegante pe alocuri. 

În primul rând, în dormitor există un covor destul de mare, cu un model de flacără pe el. Acest lucru nu merge neapărat cu nimic în cameră, în special cu amprentele încadrate mai optimist vizavi de covor. Destul de interesant, însă, acest lucru reușește să funcționeze foarte bine. Pe măsură ce coborâți scările, vă veți găsi în bucătăria apartamentului duplex, care este de fapt destul de simplu în design. Nu există prea multe lucruri aici; podelele din lemn neterminat contrastează bine cu bucătăria albă, în timp ce modelul din faianță și covoare le leagă frumos. 

 

Livingul se remarcă, fără îndoială, singur printre restul acestui apartament duplex. Canapeaua purpuriu extraordinar de minunată este fără îndoială punctul focal al camerei, dar orice altceva este structurat în jurul ei în mod adecvat. Covoarele bordeaux se potrivesc în mod interesant cu canapeaua, în timp ce scaunele aproape psihedelice și taburetul se potrivesc perfect. Ați crede că aceste piese au fost preluate cu toate la o vânzare minunată de garaj, ceea ce ar putea fi foarte bine, dar cu toate acestea arată excelent împreună. 

 

Apreciem piesele de artă și notele individuale care sunt împrăștiate pe toți pereții în tot apartamentul. Se adaugă într-adevăr individualismului care există deja, dar în niciun caz nu exagerează. Casa este în general foarte confortabilă și bine pusă la punct. Pentru o casă care este destul de simplă în aspect, are totuși un impact foarte pozitiv care rămâne.

Exit mobile version