Un centru de primire contemporan

De în Amenajari cu 0 Comments

Prima dată când vedeți o fotografie a acestui loc, vă face să vă gândiți la un stadion. Se află în Brasilia, Brazilia și este un foarte bun exemplu (dacă nu cel mai bun) al unei clădiri moderne; dacă întregul loc ar trebui caracterizat într-un singur cuvânt, acest cuvânt ar fi cu siguranță „contemporan” de Rocco, Vidal + arquitetos.

 

Este, de asemenea, o dovadă a originalității în ceea ce privește volumul și forma sa, este ceva ce nu ați mai văzut până acum, un loc pe care nu doriți să îl părăsiți. Este interesant nu numai să vezi acest loc într-o revistă sau într-o fotografie, ci este atractiv pentru vizitatori, fiind și un loc care poate găzdui diferite evenimente și activități culturale. Printre cele mai importante aspecte se află piața centrală cu copaci, grila care pare a fi un fel de proiecție, care a fost construită pentru a proteja standul Alphaville.

 

Totul sugerează o calitate înaltă, materialele, forma construcției, eliminarea ei, nimic nu a fost făcut la întâmplare și acest lucru poate fi observat în fiecare colț, în fiecare lucru mic care aparține acestui loc. Culorile se potrivesc perfect, în armonie chiar și cu cerul, de parcă ar vrea să demonstreze că oamenii sunt capabili să facă lucruri grozave. Interiorul este unic, o imagine ideală a unui astfel de centru: de la fotolii și canapele elegante, până la copaci și lumini care oferă o nouă perspectivă asupra lucrurilor; este cu siguranță cel mai bun loc în care ai putea fi!

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.