Turnul înclinat din Abu-Dhabi

De în Amenajari cu 0 Comments

Toată lumea știe despre Turnul înclinat din Pisa. Este o structură cu adevărat interesantă. De asemenea, este foarte vechi. Așa că unii arhitecți au simțit că este timpul pentru o nouă versiune a acestei maiestuoase piese de artă. Așa că au creat o versiune modernă a acesteia numită Capital Gate Tower. Nu este un nume la fel de modest ca cel original, dar totuși, ar putea funcționa.

 

Turnul Capitalei se află în Abu-Dhabi, unul dintre centrele arhitecturale majore ale lumii. Unghiul în care această clădire este pur și simplu incredibil. De fapt, s-ar putea să găsiți acest turn în Cartea Recordurilor Mondiale Guiness ca fiind cele mai înclinate din lume, cel puțin până când altcineva vrea să bată acest record. S-ar putea să treacă ceva timp până când acest lucru se va întâmpla, așa că veți avea destul timp să-l admirați. În iunie 2010, Cartea Recordurilor Mondiale Guinness a certificat Capital Gate drept „Cel mai îndepărtat turn din lume construit de om The Capital Gate Tower este o clădire cu 35 de etaje care reușește să se aplece de patru ori mai departe decât Turnul înclinat al Italiei, ceea ce este uimitor. Acest proiect incredibil ar trebui să fie finalizat în 2011 și când va fi gata, va găzdui, de asemenea, „Hyatt Capital Gate” de 5 stele, precum și aproximativ 15.000 mp din cel mai exclusivist spațiu de birouri din Abu Dhabi.

 

Capital Gate a fost proiectat de firma internațională de arhitectură RMJM. În ceea ce privește arhitectura și designul, acest uimitor turn are un exoschelet extraordinar sau „diagrid” pentru a absorbi și canaliza forțele create de vânt și presiunea seismică, precum și de gradientul Capitalei.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.