Târguri de Crăciun 2021 în Sectorul 6 unde să te bucuri de sărbători

De în Noutati cu 0 Comments

Târguri de Crăciun 2021 în Sectorul 6 unde să te bucuri de sărbători
Târguri de Crăciun vor exista în 2021 și în sectoarele Capitalei. După ce anul trecut evenimentele de Crăciun au fost interzise în București, anul acesta Primăria Generală deschide un târg în zona restrânsă a esplanadei de la Piața Universității. În plus, cel puțin unul dintre sectoare, Sectorul 6, a hotărât să se administreze singur și să deschidă târguri independent de Primăria generală.

Primăria Sectorului 6 a decis să organizeze în 2021 nu unul, ci trei târguri în aria sa administrativă. Într-un răspuns la o solicitare a b365.ro, Primăria Sectorului 6 va deschide în perioada următoare 3 târguri specifice sărbătorilor de iarnă.
Cele trei târguri din Sectorul 6 pot fi găsite în umătoarele zone: pe Șos. Virtuții nr. 1, la Intersecția Calea Crângași cu Bulevardul Constructorilor și în Parcul Drumul Taberei, în zona lacului care în perioada iernii este secat.
Parcul Drumul Taberei – imagine din timpul lucrărilor de amenajare fără apă în lacul artificialCrăciunul în Sectorul 6: 7 străzi cu decorațiuni și 11 parcuri cu instalații speciale
După ce anul trecut au petrecut sărbătorile fără fast, locuitorii din Sectorul 6 vor avea anul acesta instalații de Crăciun pe principalele bulevarde și străzi. Instalații de iluminat festiv au început deja să fie montate pe următoarele artere de circulație și parcuri de pe raza teritorială a Sectorului 6: Bulevardul Iuliu Maniu, Bulevardul Timișoara, Bulevardul Geniului, Șos. Cotroceni x Splaiul Independenței, Șos. Grozăvești, Strada Sibiu, Bulevardul Constructorilor. Parcurile unde vor fi montate decorațiuni de Crăciun sunt:
Parc Marin Preda
Parc Crângași
Parc 9 Mai
Parc Nicolae Filimon
Parc Timișoara 10
Parc Constantin Brâncuși
Parc Tudor Vladimirescu
Parc Păcii
Parc Drumul Taberei 38
Parc Intrarea Drumul Taberei nr.2
Parc Drumul Taberei
Operațiunile de montare au început de pe 01 noiembrie 2021.
Fără luminițe și târguri anul trecut în Sectorul 6
Liberalul Ciprian Ciucu a decis în 2020, imediat după ce a fost ales primar al Sectorului 6, să nu irosează suma de 500.000 de euro pentru luminițele de Crăciun. Victoria sa la primărie venea după un mandat anterior al PSD criticat tocmai pentru risipa de bani.
„Nu vom avea anul acesta luminiţe de Crăciun în Sectorul 6. Am întors-o pe toate feţele şi cred că este decizia cea bună. Fostul primar şi-a asumat el, din bugetul Primăriei, toate costurile iluminatului festiv şi avem acum un contract cadru”, scria Ciprian Ciucu, pe Facebook.
„Nu avem timp să facem o nouă achiziţie, ar trebui să lucrăm în cadrul contractului curent, ceea ce ne-ar duce pe la suma de 400.000 de euro pentru Sectorul 6. La asta s-ar adăuga frumoasă sumă de 100.000 de euro doar pentru Parcul Drumul Taberei
„În loc de luminițe de Crăciun facem o grădiniță”
Primarul ales din partea PNL a mai declarat: „Mă gândesc că, de banii aceştia, 500.000 euro, aş putea face o grădiniţă sau o creşă sau mai asfaltez o stradă. Mai mult, luminiţele ar fi la fel ca în anii trecuţi, am primit conceptul şi, vă spun, sunt cam de prost gust”.
În opinia primarului, lipsa lumițelor de Crăciun poate fi o decizie „impopulară”, dar a subliniat că şi-a propus ca în acest mandat să facă ce trebuie, indiferent de nivelul de popularitate la care va ajunge.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://b365.ro/targuri-de-craciun-2021-in-sectorul-6-unde-sa-te-bucuri-de-sarbatori-440783/

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.