Simplitatea nordică și energia spaniolă se întâlnesc într-un apartament contemporan din Barcelona

De în Amenajari cu 0 Comments

Situat în Barcelona, ​​acest apartament a fost proiectat de Merixtel Riba și are un interior foarte interesant. Designul interior este un amestec de influențe scandinave și spaniole. Simplitatea designului tipic nordic este echilibrată de căldura și energia accentelor spaniole.

 

Apartamentul a fost renovat și complet redecorat. Unele dintre elementele originale au fost păstrate pentru a păstra intact caracterul original al clădirii. Cu toate acestea, au fost făcute și multe modificări. În bucătărie, un acoperiș din cărămidă a fost descoperit în timpul renovării și a fost păstrat ca atare. Plăcile marocane conferă bucătăriei un farmec deosebit.

 

Un hol spațios duce la zona de living, iar ușile mari creează o senzație deschisă. Spațiul de locuit are o formă neobișnuită, cu pereți curbați, iar această formă a fost subliniată prin plasarea unui covor rotund în centrul camerei. Corpul de iluminat este o sferă, menită, de asemenea, să evidențieze arhitectura camerei. Șemineul este un element care atrage atenția aici.

 

În ceea ce privește stilul, există un amestec frumos de elemente vechi și noi în tot apartamentul, precum și diferite influențe. Interiorul este elegant peste tot, iar mobilierul variază de la clasic și tradițional la contemporan. Apartamentul are, de asemenea, un aspect deschis, de obicei tipic caselor moderne.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.