Penthouse uimitor

De în Amenajari cu 0 Comments

Plutind deasupra orizontului, această glorioasă reședință destinată unei singure familii, realizată de o echipă de arhitecți, este distribuită pe trei etaje bine amenajate ale unui zgârie-nori falnic. Combinând identități spațiale ale limbii locale cu stilul de viață contemporan,, acest penthouse uimitor oferă 700 de metri pătrați de viață luxoasă, care prinde rădăcini atât în ​​modernitate, cât și în tradiție.

 

Situat la etajele 53 la 55 ale unui zgârie-nori, acest apartament tip penthouse uimitor este proiectat în linii generoase, amplificând cele mai tipice dintre spații, pentru a lua viață, scară și sens nou. Spațiile private pentru familie sunt amplasate la etajul 54, amplasate între două zone sociale elaborate la etajele de deasupra și dedesubtul acesteia. Casa ridică limba populară la noi înălțimi, reinterpretând tipologiile tradiționale, cum ar fi grădina, curțile și terasele, în cadrul amprentei amplasamentului și a posibilităților arhitecturale ale acestuia.

 

Interioarele sunt luxoase și orientate spre panoramele care scaldă acest triplex. Organizat în ansambluri fluide într-un aspect planificat în mare parte deschis, designul exploatează amprenta și volumele generoase pentru a crea impresii mari. Completată de colecția vastă de opere de artă a proprietarului, casa este rezumată prin semnăturile elementare răspândite în ea. Elementele în aer liber și semideschise adaugă atingerea finală, făcând din acest apartament cu trei etaje o adresă paradisiacă în nori.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.