Ogden Dunes Indiana Residence cu curte privată

De în Amenajari cu 0 Comments

Proprietarii doreau un loc care să ofere intimitate și spații închise, dar care să fie, de asemenea, suficient de aerisit și de mare pentru a face pe toată lumea să se simtă confortabil.

 

Designul casei este destul de compact și constă dintr-o serie de pereți din stuc de zidărie în formă de L care ajută la împărțirea funcțională a locului. De asemenea, această configurație a pereților permite să fie disponibile mai multe vizualizări.

La nord, casa are o deschidere spre o plajă publică. Calea de acces la plajă deschide puțin site-ul care este de fapt foarte îngust. Proprietarii pot admira priveliștile frumoase către Lacul Michigan și orizontul orașului Chicago, disponibile din mai multe camere ale casei. 

 

Spațiile interioare ale casei sunt împărțite funcțional, astfel încât publicul și camerele private să nu se interfereze unul cu celălalt și ca toată lumea să beneficieze de intimitate. Există, de asemenea, o curte privată care a devenit vatra casei.

 

Acolo proprietarii au ales să aibă plante native și un peisaj permeabil. Este ușor de întreținut și de îngrijit și creează un mediu natural și se integrează ușor în împrejurimi. Casa are, de asemenea, o punte ridicată orientată spre sud, care oferă atât intimitate, cât și o zonă deschisă.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.