O casă modernă contemporană

De în Amenajari cu 0 Comments

Această casă modernă oferă un adevărat sanctuar pentru viață urbană, ea fiind proiectată de un studio de arhitectură inovator. Locuința are așadar o abordare ușoară, ea fiind rafinată în același timp și pe placul oricărei persoane. Se evidențiază în cazul ei un design modern caracteristic secolului al XX-lea. Această casă montană este una inedită, ea oferind o experiență dinamică, fiecare detaliu fiind unul interesant din multe puncte de vedere.

Acoperișurile curbate plutitoare par că își iau zborul de pe pământ, iar desișurile de munte îmbrățișează acest spațiu. Se creează o umbrire strategică interesantă, atât în interior, cât și la exteriorul casei, acestea fiind în concordanță cu cererea redusă de energie a acestei case montane.

Ea oferă un aspect funcțional, dar și energetic corespunzător, realizându-se așadar o adevărată încântarea vizuală, pe plăcul oricui. Casa mai este completată și de garniturile din cedru foarte frumos realizate, acestea fiind colorate la exterior de către panourile din cedru, oferind o experiență senzorială inedită. Spațiile sunt sculptate elegant, acestea fiind pe placul oricărei persoane.

Ferestrele sunt foarte bine amplasate, acestea inducând o ventilație amplă, iar podeaua din beton reușește să acționeze că un radiator în mijlocul iernii. Decorul este mobilat cu stil, iar spațiile sunt curate, această casă montană fiind una de vis pentru oricine dorește să se bucure de o priveliște interesantă.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.