O casa la munte

De în Amenajari cu 0 Comments

Reședința a fost construită într-o poieniță și este înconjurată de copaci flancați de râu pe o parte și cu vedere la lanțul muntos în depărtare.

Casa pare să plutească pe râu și un pod de piatră pare a fi singurul element care se ridică deasupra apei. Primăvara, proprietatea este inundată, iar apa se învârte în jurul și sub fundație, creând o ambianță cu adevărat magică.

Casa este compusă din două structuri distincte și separate care formează împreună un plan de etaj în formă de T. Unul dintre volume este o clădire din sticlă cu două etaje, în timp ce cealaltă este o structură din lemn cu un singur nivel. Fiecare are propriile fațade și trăsături arhitecturale distincte.

Dormitoarele matrimoniale sunt situate la nivelul superior și beneficiază de niște vederi cu adevărat frumoase, care pot fi admirate datorită ferestrelor cu înălțime completă. Baia privată are, de asemenea, o fereastră uriașă care completează cada cufundată și aduce în aer liber. Cu toate acestea, decorul se simte cu adevărat primitor, cald și confortabil datorită abundenței de lemn folosit în toată reședința, în special pe pereți și tavanele.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.