O casă de familie spectaculoasă

De în Amenajari cu 0 Comments

Această casă este un loc credibil doar atunci când îl vedeți cu ochii dumneavoastră și chiar și atunci, ea constituie un spectacol incredibil. Un design unic și superb al unei echipe de arhitectură inovatoare, această casă de familie spectaculoasă este amplasată adânc în vegetația luxuriantă din împrejurimile sale, făcând să pară că locuința ar fi prima apărută aici, și nu invers.

 

Planificată metodic încă de la început, această casă constă din două structuri geometrice de beton care sunt apoi unite în mijloc cu un sistem de grinzi metalice și un fel de cale de sticlă plutitoare. Când migrați dintr-o secțiune a acestora acasă în cealaltă, se pare că ați plutit deasupra și prin peisajul exterior, lăsând junglă luxuriantă netulburată. Casa destinată unei singure familii conține trei dormitoare cu băi, cameră TV și socializare, sufragerie, cameră de zi cu zonă pentru micul dejun și bucătărie familială, spălătorie, încăperi, depozite, săli de mașini și parcare. Pe măsură ce le vizitați pe toate, veți întâlni suprafețe elegante din metal, lemn, sticlă și piatră, care coexistă perfect în arhitectura uimitoare a casei. Un design durabil înseamnă că toate ferestrele au un strat Low-E și sistemul de irigare funcționează dintr-o unitate de filtrare a apelor uzate.

Ieșind în exteriorul acestei case familiale spectaculoase, se pot găsi multe zone pentru a sta și a vă relaxa. Amenajarea teritoriului se face într-un mod care se amestecă în mod natural în vegetația luxuriantă care înconjoară proprietatea. Diferite nuanțe de verde încântă ochiul și reconfortează sufletul în timp ce stai pe curtea din beton sau te balansezi în hamacul suspendat.

Deși această casă este în mod clar un design contemporan ce merge direct la inimă, amplasarea sa se potrivește cumva perfect cu mediul înconjurător, iar întinderea masivă a învelișurilor de sticlă vă face să uitați de structura fixă a sa și să vă concentrați asupra cursivității iminente spre mediul exterior.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.