O casă contemporană binecuvântată cu niște magii rustice

De în Amenajari cu 0 Comments

La prima vedere, casa vizualizată mai sus pare una obișnuită, dar pe măsură ce parcurgeți imaginile, magia rustică vă poate captiva cu siguranță. Șemineul alb ocupă locul central în mod previzibil cu designul coșului de fum, dar există și alte trăsături care vă atrag, de asemenea, interesul la sfârșitul zilei.

Bucătăria refăcută cu o zonă de lucru din oțel inoxidabil adaugă mai multă valoare mediului înconjurător și ceea ce ne place, de asemenea, este spațiul de luat masa situat lângă fereastră. Magia rustică este o curtoazie a finisajului din lemn care pășunește și camera de dormit, care este spațioasă, cu spațiu de depozitare amplu și o alegere interesantă de tapet.

De obicei, nu este o idee bună să combinați și să potriviți diferite stiluri, dar există atât de multe excepții. Deși nu v-aș recomanda să creați singuri aceste combinații, cu excepția cazului în care sunteți sigur cu privire la talentul și abilitățile dvs. Când te uiți pentru prima dată la acest design de casă, ai tendința să crezi că este un design de casă modern și simplu.

Dar, la o privire mai atentă, puteți vedea că există o mulțime de detalii vintage acolo. De exemplu, există covorul, puțin vechi, apoi există acel șemineu frumos. Însă frigiderul din bucătărie sau electrocasnicele sau alte piese și dotări de mobilier și modern, deci există un amestec de stiluri complet diferite. Cu toate acestea, nu pare să existe o discrepanță între ele. De fapt, se combină foarte frumos.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.