Interior tradițional cu elemente elegante

De în Amenajari cu 0 Comments

Această locuință oferă o notă de elegantă clasică, interioarele sale ieșind ușor în evidență, casa evocând o atmosferă cu adevărat specială, dar și distinctă în același timp. O astfel de casă este impresionantă, ea oferind oricui inspirația de care are nevoie. Reședința privată oferă interioare tradiționale elegante, ele fiind țesute în stil contemporan. Bogăția de tapiserii, texturi, dar și materiale reușind să fi una pe placul celui mai rafinat gust.

 

Detaliile acestei locuințe par că prind viață, ea evocând o existența spațială, atât senzuală, cât și foarte bogată. Nuanțele neutre sunt explorate de această paleta, ea fiind folosită pentru a evoca spațiului o transparență desăvârșită. Se crează așadar impresia de spațiu deschis, acesta ieșind în evidență prin tonurile sale calde, dar și bogate de maro și negru, ele fiind exprimate de pardoseală, dar și de textura minunată, alături de mobilierul din lemn. Fotoliile din piele, precum și blaturile rezistente din piatră îi oferă un aspect cu adevărat deosebit, locuința ieșind în evidență prin eleganța să tradițională.

 

Excesul de elemente scoate în evidență texturile, dar și modelele, oferind un volum mult mai mare decorului, astfel încât acest lucru să fie posibil. Acest design este unul interesant, permițând simțurilor să se bucure de această locuință superbă. 

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.