Descoperiți-vă pacea interioară la Capela All Saints din Brazilia

De în Amenajari cu 0 Comments

Există momente grele în care devenim disperați la un moment dat, astfel încât să apară probleme sociale, economice sau emoționale. Totuși, există un loc care ne poate inspira optimism, dragoste, energie și să ne facă să vedem că lucrurile nu sunt atât de negative și fără nicio soluție. Acest loc este numit „casa lui Dumnezeu”, adică biserica. Credem că nu există cale de ieșire. Aceste momente dificile pot fi generate de tot felul de factori, cum ar fi problemele personale

 

În Marrtinho Campos, Brazilia, Gustavo Penna a proiectat Capela Tuturor Sfinților unde vă veți descoperi cu siguranță pacea interioară. Este o construcție din beton, sticlă și lemn care apare într-o formă modernă. Capela are forma unei uriașe cruci și toate elementele din jur par a fi simboluri pentru diferite lucruri. Sursa de apă este un simbol pentru origine, în timp ce linia verticală de cruce reprezintă cerul și pământul, iar linia orizontală a tuturor oamenilor. Utilizarea lemnului este asociată cu adăpost și protecție, în timp ce natura, împrejurimile exterioare sunt văzute ca participanți la tot ceea ce se întâmplă aici.

 

Deși designul modern al Capelei Tuturor Sfinților vă poate trimite cu mintea la clădirile moderne, totuși aspectul uriașei cruci vă va aminti întotdeauna de existența sa sacră și de simbolurile religioase. Ferestrele mari te vor face să simți comuniunea cu natura și cu Dumnezeu în același timp, în timp ce forma crucii și interiorul din lemn te vor face să te simți protejat de toate lucrurile rele.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.