Casa de vacanță a familiei

De în Amenajari cu 0 Comments

Gravată într-o paletă modernă, această casă plutește într-un calm relaxat care își articulează experiența într-o serie de mișcări de design constante. Această casă de vacanță de familie este situată pe un platou natural, în peisaje frumos împădurite. Construit ca răspuns la nevoile și dinamica în schimbare a proprietarilor săi și a familiei lor, arhitecții ancorează designul într-o atemporalitate flexibilă, care este complet deschisă și lejeră.
Angajând contextul fizic și climatic, această casă de vacanță de familie este creată ca un volum consolidat, învelit în tablă neagră pliată. Placarea se mișcă în sincronie cu interiorul și deschiderile. Casa este construită pe două niveluri; nivelul inferior este într-un dialog liber și deschis cu exteriorul, în timp ce nivelul superior se află cu grijă ascuns în acoperișul înclinat.
Un miez central care conține bucătăria, baia și scările organizează etajul inferior într-o serie de spații sociale orientate spre exterior. Ferestrele mari din lemn de esență tare alunecă înapoi pentru a crea tranziții fluide de spațiu, funcție și experiență. Tavanul boltit din placaj setează ritmul acestui etaj, reducând spațiul și impactul său vizual.
Etajul superior conține dormitoarele, concepute ca volume tactile articulate prin liniile îndrăznețe și texturile delicate ale grinzilor din lemn. Un luminator de-a lungul pantei acoperișului amplifică verticalitatea, în timp ce scaldă aceste spații cu lumină naturală. O mărturie a eleganței subevaluate a sensibilităților moderne, această casă de vacanță de familie este la fel de sofisticată în design, pe cât de simplă.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *