Apartamentul creativ al Jennei și Vince

De în Amenajari cu 0 Comments

Jenna și Vince sunt un cuplu fericit format din directorul brandului de îmbrăcăminte J. Crew și un sculptor. Se pare că talentul și creativitatea nu sunt o problemă în acest caz. Cuplul locuia într-un loft spațios într-o zonă urbană boemă. Părea o alegere standard pentru cuplurile artistice. Cu toate acestea, ei nu credeau că acel tip de apartament ar fi o casă frumoasă pentru creșterea unui copil. Drept urmare, au decis să se mute, cuplul a optat pentru o casă cu trei etaje situată în Brooklyn. Mi s-a părut decizia corectă.

 

Noua lor casă este atât de frumoasă, foarte elegantă și era, de asemenea, un loc minunat pentru a-și crește copilul. Noua casă a cuplului este cu siguranță mai confortabilă decât cea veche. De asemenea, este mult mai spațios. Fiecare cameră are un aspect diferit și o atmosferă diferită. Cu toate acestea, cuplul a adus și atunci o anumită senzație de mansardă.

 

După ce au locuit atât de mult timp în acel apartament, cuplul a vrut să facă unele schimbări majore. Nu voiau să aibă același spațiu deschis imens ca și el în apartament. De aceea au creat un aspect diferit pentru fiecare cameră. În acest fel, tranziția este foarte clară. În ceea ce privește designul interior al acestei noi case, cuplul a făcut câteva alegeri foarte creative și neobișnuite.

 

Aproape niciuna dintre piesele de mobilier nu a fost cumpărată din magazinele tradiționale. Cuplului, în special Jenna, îi place să mixeze stiluri. Îi place felul în care anticul se amestecă cu modernul. Chiar dacă există atât de multe stiluri acolo, apartamentul are un aspect general simplu și foarte curat.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *