Apartament inedit cu o notă rusească

De în Amenajari cu 0 Comments

Designerii își lasă mereu „semnătura” artistică atunci când realizează un apartament, acesta fiind și cazul de față, unde introducerea elementelor de accent subtile, reușesc să scoată în evidență acest apartament. Spațiul unei locuințe poate deveni așadar, datorită designerilor, un întreg „showroom” al stilului lor personal. Dacă este să vorbim despre acest lucru, atunci putem spune că stilul designului nu mai reflectă dorințele clientului, ci vorbește în limbajul designerului. Ideea este că orice designer trebuie să îndrăgească ideile transmise de client.
Cel care s-a ocupat de realizarea acestui apartament a avut la dispoziție 615 metri pătrați, alegând pentru zona cea mai deschisă a apartamentului o amenajare atât simplă, cât și directă. A împărțit studioul în două zone principale, în prima găzduind camera de zi, precum si dormitorul, iar în cealaltă aflându-se spălătoria, dressingul, baia și bucătăria.

Proiectantul s-a gândit să separe zonele de utilitate cu pereți care nu sunt atașați de tavan, obținându-se în acest fel un efect inedit.
Deși locuința inițial ar putea părea „simplă”, lucrul care reușește să stârnească atenția asupra acesteia îl reprezintă albastrul foarte intens și exploziv al acesteia. Culoarea domină spațiul, accentuând în același timp și mobilierul personalizat. Scaunele rusești în stil rustic, precum și dulapurile moderne reușesc să pună bine în valoare spațiul.
Elementele mici decorate într-o interpretare clasică rusă, reușesc să ofere acestui fundal moale și liniștitor un plus. În aceeași idee au fost puse și plăcile separate pe peretele zonei de utilitate, locuința transformându-se într-un loc fermecător. Zidăria rusească și sobă tradițională, oferă imaginea unei case tradiționale rusești de odinioară, unde copiii obișnuiau să asculte basme cu eroi ruși sau legende.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.