Apartament Bright Maison Drolet 2 din Montreal

De în Amenajari cu 0 Comments

Maison Drolet 2 este un apartament modern foarte mare situat în Montreal. Starea sa actuală nu este cea intenționată inițial. Apartamentul ocupă primele două etaje ale unei clădiri din Plateau Mont-Royal, Montreal. Au fost reamenajate și remodelate de studioul de design canadian La SHED Architecture și transformate într-un apartament contemporan mare.

Chiar dacă interiorul clădirii a fost schimbat drastic, arhitectura exterioară a fost păstrată voluntar. Este o mărturie a istoriei clădirii și unele dintre elemente erau neprețuite și imposibil de recreat. Fațada clădirii a fost restaurată fidel și aspectul original a fost păstrat. Unele modificări au inclus și zona în aer liber. De exemplu, pentru a oferi mai multă intimitate locuitorilor, în curte au fost instalate o serie de panouri colorate.

În ceea ce privește interiorul, aspectul original al clădirii nu era foarte funcțional. Aducerea luminii în camere a fost dificilă din cauza structurii interne. Cu toate acestea, au existat și unele beneficii. Deschiderile pe toată înălțimea permit trecerea luminii naturale. Decorul alb contemporan contribuie, de asemenea, la crearea unei atmosfere aerisite și luminoase. Spațiul a trebuit reorganizat și au fost adăugate și câteva elemente arhitecturale noi. Acestea includ elemente precum scările sau peretele acoperit cu lemn din bucătărie. Interiorul este destul de simplu. A fost decorat cu o culoare neutră și câteva mici apariții de culoare ici și colo pentru contrast.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.