Esti aici:   Prima pagina
Comunicate de presa
Ultima etapa, reprogramata

Stiinta Municipal Dedeman incheie campionatul 2009-2010 mai devreme fata de data oficiala a ultimei etape din acest sezon. Programat initial pentru 9 mai, meciul cu Rom Cri Brasov a fost devansat. Handbalistii bacauani isi vor lua "la revedere" de la suporteri joi, 6 mai (ora 17.00).

 
Reprogramare cu Steaua
steaua_mareMeciul dintre Stiinta Municipal Dedeman Bacau si Steaua MFA, din etapa a XXIV-a a Ligii Nationale bet-at-home.com, a fost reprogramat. Partida ar fi trebuit sa se dispute pe 25 aprilie, data la care Steaua intalneste Fraikin BM. Granollers in prima mansa din semifinalele Cupei Cupelor. Astfel, handbalistii bacauani vor juca pe teren propriu cu Steaua miercuri, 28 aprilie (ora 18.00).
 
Sferturi Challenge Cup

ehf1Stiinta Municipal Dedeman Bacau anunta perfectarea datelor de disputare a intalnirilor cu Sporting Lisabona (Portugalia), din sferturile de finala ale Cupei Challenge.

Meciul tur, care se va desfasura la Lisabona, va avea loc duminica, 28 martie, de la ora locala 17.00 (19.00 in Romania). Partida va fi arbitrata de Michael Johansson si Jasmin Kliko (Suedia). Delegat EHF:  Luis Colmenero (Spania).

Returul este programat in Bacau, sambata, 3 aprilie, ora 13.30. Arbitri: Radojko Brkic, Andrei Jusufhodzic (Austria). Delegat EHF: Bilge Soylu (Turcia). Pentru acest meci nu se vor pune in vanzare bilete, intrarea urmand sa fie gratuita.

 
Acreditari

stiintaReprezentantii mass-media sunt invitati sa trimita cereri de acreditare pentru meciurile pe care Stiinta Municipal Dedeman Bacau le sustine in Liga Nationala bet-at-home si in cupele europene in sezonul 2009-2010.

Citeste mai mult...
 
Shimbari survenite la disputarea meciurilor
  • 5 februarie (ora 17.00): CSM Satu Mare - Stiinta Municipal Dedeman (etapa a XV-a a Ligii Nationale, meci reprogramat din 7 februarie)
  • 10 februarie (ora 17.00): Stiinta Municipal Dedeman - Energia Pandurii Targu Jiu (etapa a XVI-a a Ligii Nationale, meci reprogramat din 14 februarie)
  • 14 februarie (ora 17.00): Stiinta Municipal Dedeman - HC "Motor ZNTU-ZAS (prima mansa din optimile Challenge Cup)
  • 21 februarie (ora 17.00): HC "Motor ZNTU-ZAS - Stiinta Municipal Dedeman (retur Challenge Cup)
  • 25 februarie: Dinamo - Stiinta Municipal Dedeman (etapa a XVII-a a Ligii Nationale, meci reprogramat din 21 februarie)
  • 28 februarie (ora 11.00): Stiinta Municipal Dedeman - Minaur Baia Mare (etapa a XVIII-a a Ligii Nationale).
 


CHALLENGE CUP

chc_bm_ov

Rezultate actuale

Etapa
24
Etapa
25
Etapa
26
CON - BRA 37:22
BAI - DIN 32:24
JIU - ODO 32:30
RES - TIM 35:17
SUC - CLU 32:22
BAC - STE 32:30
SUC - BAC -:-
CLU - RES -:-
TIM - JIU -:-
ODO - BAI -:-
SAT - CON -:-
BRA - STE -:-
BAC - BRA -:-
STE - SAT -:-
CON - DIN -:-
BAI - TIM -:-
JIU - CLU -:-
RES - SUC -:-

Abonare newsletterVizualizare avansata?