You are here:   Prima pagina
Stiri
Avantajul terenului propriu
ehf1
Stiinta Municipal Dedeman va intalni echipa elvetiana BSV Bern Muri in sferturile Cupei . “Ma bucur ca nu jucam cu o echipa romaneasca. Este avantajos ca disputam primul meci in deplasare. Vor fi doua partide deschise oricarui rezultat. Sper sa depasim repede perioada mai dificila prin care trecem, iar la momentul meciurilor din cupele europene sa fim intr-o forma maxima de joc”, a declarat antrenorul Gabriel Armanu.
Primul meci se va desfasura in Elvetia, pe 28 martie, returul fiind programat in Bacau o saptamana mai tarziu (4 aprilie).
Citeste mai mult...
 
Acasa, pe 19 februarie Stiinta

Mun. Dedeman Bacau - Dinamo Baumit Bucuresti

Dupa ce au inceput returul cu o saptamâna mai devreme fata de data oficiala, handbalistii bacauani joaca in devans si cea de-a doua partida de campionat din 2009. Primul meci acasa al Stiintei Municipal Dedeman, cu Dinamo, va avea loc pe 19 februarie (ora 17.00). Restul etapei a XV-a se desfasoara pe 21 februarie, dar "studentii" sustin pe 22 februarie jocul-retur cu PAOK Salonic, din optimile Cupei Challenge.

 
Manole, la prima echipa

odorhei

Dupa turneul amical desfasurat la Odorhei, oficialii Stiintei Municipal Dedeman Bacauau decis sa-l aduca la echipa mare pe Marius Manole, de la “satelitul” CSS Bacau. “A facut un turneu excelent. M-a convins ca merita si sper sa ne ajute in continuare”, a motivat antrenorul Gabriel Armanu.

Citeste mai mult...
 
Cu cine jucam?

armanu.jpgMarti, la Viena (ora locala 11.00, 12.00 in România) are loc tragerea la sorti a meciurilor din sferturile de finala ale Cupei Challenge. "Nu vreau sa cadem cu o echipa din România, iar de evitat este si Buducnost Podgorica. Conteaza mai putin cu cine vom juca mai departe, important este ca am ajuns intre primele 8 formatii dintr-o cupa europeana, pentru prima data in istoria Bacaului. Sper ca primul meci sa se desfasoare in deplasare", spune antrenorul Stiintei Municipal Dedeman, Gabriel Armanu.

Citeste mai mult...
 
Cea mai buna echipa

impreuna

Sâmbata, 31 ianuarie, s-a desfasurat Gala Premiilor Radio Iasi. In cadrul acestui eveniment, Stiinta Municipal Dedeman Bacau a fost desemnata "cea mai buna echipa masculina din Moldova" in anul 2008.

Citeste mai mult...
 
Trei jucatori in top

nr.7

Dupa 8 etape, Stiinta Municipal Dedeman are trei reprezentanti in clasamentul golgheterilor din Liga Nationala. Marius Bondar ocupa locul al II-lea (48 de goluri), Miroslav Simic este pe treapta a III-a a podiumului (45 goluri), iar Ionut Rotaru a intrat pentru prima data in Top 10, pe pozitia a VII-a (38 goluri).

 
<< inceput < Anterior 1 2 Urmator > Sfarsit >>

Pagina 1 din 2

Rezultate actuale

Etapa
22
Etapa
23
Etapa
24
SUC - STE 25:26
TIM - MED 25:24
PAN - ODO 28:16
BAC - UCJ -:-
DIN - HCM -:-
UCM - PIT 43:21
ORA - MIN 34:28
ORA - SUC -:-
MIN - UCM -:-
PIT - DIN -:-
HCM - BAC -:-
UCJ - PAN -:-
ODO - TIM -:-
MED - STE -:-
SUC - MED -:-
STE - ODO -:-
TIM - UCJ -:-
PAN - HCM -:-
BAC - PIT -:-
DIN - MIN -:-
UCM - ORA -:-

Lot jucatori

Abonare newsletterVizualizare avansata?